TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Zemra Ime
Lyrics

Gjithmon do të dua
Dhe prap ty do te zgjedh
Edhe ateher kur plot inat të jem...
Jo mos me thuaj se nuk vi
Se shpirti të con vet ku do ai.
Shumë e vërtet para shpirtit nuk dalim dot..

Ej zemra ime me trego
Se mire e di sa shume me do
Jo mos me thuaj se nuk vi
Se shpirti te con ku do ai