TEKSTESHQIP

Artan Xhija
Me Thuaj
Lyrics
(Feat. Reiana)

[Reiana:]
Ti më thoje se unë jam
gjithçka që ke dashë
dhe ma more
zemrën me rrena ti

Sot më thuaj ku e le
dashninë që të dhashë
a e vrave?
më thuaj sot ta di?

[Artani:]
Jo, mos më thuaj ti
që unë s'të kam dashë
çdo gjë në jetën time
për ty unë i lashë

Dashurinë që ti e dhe
tek unë e ke
dhe çdo natë kur jam vetë
për ty më flet

Ndoshta pa dashur ty
shumë të kam merzitë
dhe të kam lënë me lotë
unë sa herë që kam ikë

Unë e di se sa shumë
lëndova unë
dhe asnjë fjalë e imja sot
s'të kthen dot

[Reiana:]
Ti se di se çdo të thotë
të jetosh si unë
se provove asnjëherë
vendin tim

Unë nuk luaj me një zemër
kur e dua shumë
ti më humbe
për ne jo më s'ka më kthim

[Artani:]
Jo, mos më thuaj ti
që unë s'të kam dashë
çdo gjë në jetën time
për ty unë i lashë

Dashurinë që ti e dhe
tek unë e ke
dhe çdo natë kur jam vetë
për ty më flet

Ndoshta pa dashur ty
shumë të kam mërzitë
dhe të kam lënë me lotë
unë sa herë që kam ikë

Unë e di se sa shumë
lëndova unë
dhe asnjë fjalë e imja sot
s'të kthen dot

DËRGOI: