TEKSTESHQIP

Artiola Toska
Unë E Jotja Më Nuk Jam
Lyrics

Ne mengjesin e kesaj jete
Dashurova me besim,
pak per ty e pak, per vete
jam robin e shpirtit tim.

2Her:Ti me flisje nëpër puthje
kjo ështe dashuri e pare
por pas teje të padukshme
kishe nusen zemër vrare.

Ref:Une kam linde nga dashuria
dhe si ajri jam pa faj,
vete i rris ndjenjat e mija,
si zambak te bardhe ne Maj.

Të gënjen syri nën vetull
un e jotja ma nuk jam,
se dy kunguj nën nje sjetull
dashuria nuk i mban.

Në mesditen e kesaj jete
une e gjeta Diellin tim
Kudo shkoj dhe kudo vete
ai me ndjek me adhurim.

2Her:O njeri qe vrave shpirtin
midis nesh ti vend nuk ke,
tash e njo hijen dhe driten
e di mire se i cili je.

2Her Ref:Une kam lind nga dashuria
dhe si ajri jam pa faj,
vete i rris ndjenjat e mija,
si zambak te bardhe ne Maj.

Të gënjen syri nën vetull
un e jotja ma nuk jam,
se dy kunguj nën nje sjetull
dashuria nuk i mban.

O njeri qe vrave shpirtin
midis nesh ti vend nuk ke,
tash e njo hijen dhe driten
e di mire se i cili je.

Tash e njo hijen dhe driten
e di mire se i cili je.

DËRGOI: