TEKSTESHQIP

Aurela Gaçe
Çupa Nga Vlora
Lyrics

Se jam cupe nga Vlora
Valen detit ja mora
Shkumen vello e hodha
E nuserova, e nuserova
U terbua qyteti
Tek ne syri u mbeti
Jemi kripa lezeti
Une mbreteresha edhe ti mbreti

Kjo cupa cupa, e pi me kupa
E le dhe koken per ty

Ref:
Eja zemero, ti eja
thuaj sa me do, ti eja
Flakeruar o, eja
zjarri zemres o
Eja eja zemer o, eja
Perveluar o, ti eja
Flakeruar o, eja
e zjarr, zjarr, zjarr, zjarr e zemres o

Hajde kape (6x) doren
Ti me jep adrenaline, une vello e kuroren
Kape (6x) doren
Zjarr zjarr zjarr zjarr
Kemi (6x) njeri tjetrin
Ti me jep adrenaline une caj edhe detin
Kemi (6x) njeri tjetrin
Zjarr zjarr zjarr

Ref:
Eja zemero, ti eja
Thuaj sa me do ti eja
Flakeruar o, eja
Zjarri zemres o
Eja eja zemer o, eja
Perveluar o, ti eja
Flakeruar o, eja
E zjarr, zjarr, zjarr, zjarr e zemres o

Kjo cupa cupa, e pi me kupa
Kjo cupa cupa, nga Vlora cupa

Kjo cupa cupa, e pi me kupa
E le dhe koken per ty, per ty, per ty

DËRGOI: