TEKSTESHQIP

Azra Jakupi
Merri Endrrat
Lyrics

Kjo nate e vone
Kjo errësire, flen ne qetsi
Ti udhëto më përqafo
Me Lot në sy.
Tani shko, udhëto engjujt dot vijn
Bashke me mua t'vallzojn veq per ty

Refreni:
Merri ëndrrat dhe shko
Hapi krahet jeto
Un jetoja se ti ke Lumturi

-Merri ëndrrat dhe shko
tani loja mbaron
Un jetoja se nuk me harron.

Kjo nat e von
Kjo errësir,Brenda qetsi
Ti udhëto më përqafo
Me Lot në sy.
Tani shko udhëto engjujt dot vin
Bashk me mua t'vallzojn veq per ty

Refreni:
Merri ëndrrat dhe shko
Hapi krahet jeto
Un jetoja se ti ke Lumturin

-Merri ëndrrat dhe shko
tani loja mbaron
Un jetoja se nuk me harron.

DËRGOI: