TEKSTESHQIP

Bashkim Alibali & Eduart Jubani
Takim Pas Vitesh
Lyrics

Eshte kjo mbremje kaq e ngrohte
na ndez endrra te medha
ja ku vijne me rradhe shoket
mbas kaq vitesh takohen me mall

Mblidhen shoket dhe tregojne
per qytetin e rinise
ndonese vite kane kaluar
kane aq shume dashuri

REFRENI
Ti me jep adresen tende shok qe prane te te kem
ti adresen time shok i dashur ja ku e ke
nuk jemi me stundente kujtimet ndezur
perhere i mbajne shoqe dh shoke kudo neper
atdhe

Eshte kjo mbremje kaq e ngrohte
na ndez endrra te medha
ja ku vijne me rradhe shoket
mbas kaq vitesh takohen me mall

Do kalojne vitet rradhe
Zbardh nje thinje aty ketu
O moj jete ne do te jemi
perhere nxenesit e tu

REFRENI
Ti me jep adresen tende shok qe prane te te kem
ti adresen time shok i dashur ja ku e ke
nuk jemi me stundente kujtimet ndezur
perhere i mbajne shoqe dh shoke kudo neper
atdhe

DËRGOI: