TEKSTESHQIP

Behxhet Korpuzi & Lulzim Shala
Vendi I Dashur Ku Une Linda
Lyrics

Ooo Vendi i dashtun ku unë linda
Sa me mallë po të kujtojë
Kurr si sot dashuni nuk ndjeva}x2
Veç për ty Kosovë lotoj}x2

Ooo Sa më mallë shkoj te shtëpia
Ku kalova fëmininë
Zemrën ma djegë dashunia}x2
Mallin ende po e ndi}x2

Ooo Asgjë s'mbetet pa u kthye
Kështu kan thonë dhe ne po thojmë
Ja me grosh e ja me krye}x2
Për ahret kuj s'do t'ja lojmë}x2

Ooo votrën time kur e kujtoj
Ku skaj saj kam ba pushim
Dy tri pika lotë i lëshova}x2
Edhe shpreha mallin tim}x2

DËRGOI: