TEKSTESHQIP

Bes Kallaku
Ciao, Po Të Lë
Lyrics
(Feat. Anila Mimani)

[Anila:]
Unë të lë, nuk më lë ti
Unë të lë, nuk më lë ti

Ti më dukesh i mërzitur
Nuk je më si në fillim
Të vazhdojmë kështu i dashur
Tani jo nuk ka kuptim
Ajo kohë kur ti më doje
Tani jo nuk kthehet më
Tani jo nuk kthehet më
Ciao, po të lë

[Besi:]
Kot të dukem i mërzitur
Se unë po maroj për ty
S'kom lon kish ene xhami
pa u lut për ne të dy
Ajo kohë kur ne u deshëm
Pse nuk mund të kthehet më
Pse nuk mund të kthehet më
Aman mos më lë

[Anila:]
Unë të lë, nuk më lë ti
Më lutesh si fëmi
Unë të lë, nuk më lë ti
Më dukesh si çudi
Do të shkoj, më mirë o djalë
Më mirë të rrimë të ndarë
Dhe sa herë të më kujtosh
do digjesh porsi zjarr

[Besi:]
Dale, dale, dale moj dale
Si don me m'lon
kur jam gjithë ky djalë
Pse, pse, pse ti po llastohesh?
Pse, pse, pse ti po vonohesh?
M'ke lon pa gjumë e m'ke dal ke ondrra
Amon prite lokun sa të vi nga Londra
Digje, digje shamin e beqarit
Leku derdhet lum sa ti kem shpiat e barit
Jari nani, nani, nani, nani opa
Me ty kom ron mrena si faja ke gropa
Zemrën ma nale dhe ma bone copa
Rripi rripi dap e rripi rripi dopa
M'ke lon pa gjumë e m'ke dalë te ondrra
Amon prite lokun sa të vi nga Londra
Digje, digje shamin e beqarit
Leku derdhet lum sa ti kem shpiat e barit

[Anila:]
Unë të lë, nuk më lë ti
Më lutesh si fëmi
Unë të lë, nuk më lë ti
Më dukesh si çudi
Do të shkoj, më mirë o djalë
Më mirë të rrimë të ndarë
Dhe sa herë të më kujtosh
do digjesh porsi zjarr

(Do digjesh porsi zjarr)

DËRGOI:
INFO
Për ti dhënë gjithçkaje më shumë atmosferë, materiali muzikor është paraqitur tek fansat i plotësuar në dimensionin vizual me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua më 16 Korrik 2020. Këngën e orkestroi Marenglen Boja.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200