TEKSTESHQIP

Besa
Zilet Tring
Lyrics

Zonja dhe zotërinj... Si po kaloni?
HA-HA-HA GËZUAR FESTAT!!

REF 2x:
Zilet tring zilet tring
zilet tringëllojnë
o sa bukur kur rrëshqet
mbi një slitë me drerë
Hej!

Shkon kjo slita shkon
me gjithë atë shpejtësi
mbi dëborë shkel sikur fluturon.
Me gaz e hare zemrat na gëzojnë
Zilkat fort kembojnë
dhe tringëllimat lart jehojnë
Hej

REF 2x:
Zilet tring zilet tring
zilet tringëllojnë
O sa bukur kur rrëshqet
mbi një slitë me drerë
Hej!

Shkon kjo slita shkon
me gjithë atë shpejtësi
mbi dëborë shkel sikur fluturon.
Me gaz e hare zemrat na gezojnë
Zilkat fort kembojnë
dhe tringllimat lart jehojnë
Hej

REF 2x:
Zilet tring zilet tring
zilet tringëllojnë
O sa bukur kur rrëshqet
mbi një slitë me drerë
Hej!