TEKSTESHQIP

Big Mama
Video Sexy
Lyrics

Eja eja me mua
Hey yo, this song is for anyone, f**k it,
Just shut up and listen.

Alo
Alo, Bigu jam
Po ku je luleshtrydhja ime
Këtu jam, ti ku je
Unë në shpi, paske dalë
E mirë hajde se të pres, puc puc

Eja eja me mua, oh baby
Një video sexy dua
Ta kesh, ta kesh nga unë si për kujtim
Do ta shohësh, do ta duash trupin tim

Sexy, video sexy ke në celular
Vetëm mami, babi jot nuk i ka parë
Xhirojmë dhe ne të dy, jo jo mos ki frikë
Unë jam më trendy, më e mirë se Britney Spears

Eja eja me mua, oh baby
Një video sexy dua
Ta kesh, ta kesh nga unë si për kujtim
Do ta shohësh, do ta duash trupin tim

Në celular, ruaje ti filmimin tënd
Nëse të humb, mund ta gjesh, të gjithë e disponojnë
Le ta shikojnë që të gjithë, unë shumë mirë e di
Unë jam më trendy, më e mirë se Britney Spears

Eja eja me mua, oh baby
Një video sexy dua
Ta kesh, ta kesh nga unë si për kujtim
Do ta shohësh, do ta duash trupin tim

Eja eja me mua, oh baby
Një video sexy dua
Ta kesh, ta kesh nga unë si për kujtim
Do ta shohësh, do ta duash trupin tim

DËRGOI:
INFO
Muzika, teksti dhe arranzhimi u krijua nga Flori Mumajesi.