TEKSTESHQIP

Big Mama
Zbritje Sezonale
Lyrics

Ka ndryshuar shum dynjaja
ka kandryshuar vaj medet
dikur meshkujt lusnin femrat
sot ësht ba kjamet,
sa të bukra e të mira
sikur mos me pa sy n'ball
këta meshkuj e ksaj kohe
a thua jan gjall...

Ref.
Kjo nuk ësht zbritje sezonale
por ësht një kohë për femra fatale
në shenjë proteste zërin e ngrisim
o të na doni o ju braktisim...(2 her ref.)

Femra t'bukura elegante
në çdo rrug i sheh dhe vall
do pa shkoll do me fakultete
Nuk ju vjen gjynah
deri kur për ju do të vuajm
keshtu nuk po shkon hiq
duhet marrur masa të rrepta ta ndryshojm kët ligj..

Ref.
Kjo nuk ësht zbritje sezonale
por ësht një kohë femra fatale
në shenjë proteste zërin e ngrisim
o të na doni o ju braktisim...(2 her ref.)

DËRGOI:
INFO
Komponimin dhe arranzhimin e mori përsipër Ocko Vasilkovski, teksa kënga vjen me vargje nga Avni Qahili.