TEKSTESHQIP

Big Mama
Shokut Tim
Lyrics

Nuk e pranoj kete ndarje
se ti lamtumir nuk me the
Ti jeton ne mua
ndonse ike, ku je ku je

REF.:
Nen qerpik pikon loti,
te ndjej ne shpirtin tim te vrar
Ti shkove se desh ZOTI
me le te vuaj duke qar.

Ty te moren engjujt
se te deshen me shum se unë
Me mungon shum mua
a thu vall te mungoj dhe unë.

REF.:
Nen qerpik pikon loti
te ndjej ne shpirtin tim te vrar
Ti shkove se desh ZOTI
me le te vuaj duke qar

REF.:
Nen qerpik pikon loti
te ndjej ne shpirtin tim te vrar
Ti shkove se desh ZOTI
me le te vetem duke qar...

DËRGOI:
INFO
Autor i vijës melodike dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Ocko Vasilkovski, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Avni Qahili.