TEKSTESHQIP

Bleona
Nuk Me Mashtron Dot
Lyrics

Sytë e tu i shoh
Në erësirë shkëlqejnë
Si një diell që ngroh ata më ngazëllejnë
Kam kohë une s'të kam parë

Buzët më digjen zjarr
Ah kjo ndjenjë e parë
Të shoh dhe nuk di si të jetoj pa ti
M'i trete këta lot në sy

Nuk më mashtron dot
Për ty nuk ka më lot
Largohu ti prej meje
Gjë s'kërkoj prej teje
Ç'do gjë tani mbaroi
Më unë s'të dashuroj

Po pse pse po më mundon
A e di rinia shpejt kalon
Po pse pse ç'do gjë mbaron
Se fati fati na tradhëton