TEKSTESHQIP

Bleona
Adoleshenca
Lyrics

Dhe shtohen rrudhat në fytyrën e nënës
Nga ankthi i vonesës së netëve të vajzës
Babain e shqetësuar e braktis gjumi
Nën mjegullën e tymit të cigares
I fshehët portreti, përse

Adoleshenca

Djemtë me fjalët provokuese
Ne na çojnë drejt pasqyrës
drejt lapsit të syve
T'kuqit buzës manikyrës
Dhe nuk dimë kë simpatizojmë
dhe nuk dimë cilin dashurojmë
sa na kërkojmë por një kërkojmë
Erdhëm në jetë e kuptojmë
Vetëm në adoleshencë

Adoleshenca aa adoleshenca
Stinë më e bukur e jetës
Ku shpërthen befas dashuria
e ne bëhemi skllave të pasqyrës

Kush me buzë do na fshijë të kuqin e buzëve
Kush me trup do na ndezë trupin zjarr
Me dëshirë dhe me ndrojtje
Me frikë e kureshtje
Presim dashurinë e parë