TEKSTESHQIP

Blerina Braka
Me Lini Vetem
Lyrics

te dua shume sdi te ta them me fal nuk di te fal te ndjej pa fund sdi te te prek me fal nuk di me fal se per mua jee endrra qe sdua te mbaroje se per mua jee jeta qe dua ta jetoj me lini vetem te jetoj dhe un ne qetesi vetem larg nga syte qe shohin bardh e zi sdua sdua te me flase njeri me lini vetem vetem me fatin e tij po sika une jashte dhe shume zhurme per ne flasin ata..... mos ik ... se per mua je endrra qe sdua te mraroje se per mua je jeta qe dua ta jetoj me lini vetem te jetoj dhe une ne qetesi vetem larg nga syte qe shohin bardh e zi sdu sdua te me flas njeri vetem vetem me fatin e tij se per mua je endrra qe sdua te mbaroje se per mua je jeta qe dua ta jetoj me lini vetem te jetoj dhe une ne qetesi vetem larg nga syte qe shohjin bardh e zi sdua te me flase njeri me lini vetem me .. fatin e tij

DËRGOI: