TEKSTESHQIP

Blero
S'e Di
Lyrics

Të Kam Dashur Ehe Të Kam Urrejtur
Më Jep Dhimbje Dhe Emocione
më lëndon dhe më shëron
prekja jote më hipnotizon
pse ky emocion nuk më le t`jetoj
pse pa ty dot nuk përballoj
pse kur të urrei të kërkoj
pse të dua kur veten shkatrroj...

Ref:
Se di çka ndjen kur më ke pran
kur të dy vetëm rrim me një an
kur kokën ven te gjoksi im
se di a e ndjen shpirtin tim
Se di ç`mendim ke ti për mua
kur të shtrëngoj por s`them te dua
kur them se vdes për buzët e tua
se di a m`beson ti mua...

Tash ty të përplas me zë t`lart të flas
për pak dua të godas
nuk të dua nuk të kërkoj
me këmbngulje e mohoj
por prap kurr stë harroj
pse ndodh kshtu se kuptoj
për ty bej luft për ty jetoj
për ty veten e shkatrroj
lum aj që ty t`ka provu
mjer aj që ty t`ka provu
ti din dashurin me shkatrru
ti din dashurin me zbukuru...

Ref
Se di çka ndjen kur më ke pran
kur të dy vetëm rrim me një an
kur kokën ven te gjoksi im
se di a e ndjen shpirtin tim
Se di ç`mendim ke ti për mua
kur të shtrengoj por s`them të dua
kur them se vdes për buzet e tua
se di a m`beson ti mua...

Pran teje kur jam
pran meje kur je
po më rrodhën lotët
mos më pyet pse
po më rrodhën lotët mos më fol
më shiko nëse më dridhet zëri
mos më thuaj joo...ti...

(2x)Ref:
Se di çka ndjen kur më ke pran
kur të dy vetëm rrim me një an
kur kokën ven te gjoksi im
se di a e ndjen shpirtin tim
Se di ç`mendim ke ti për mua
kur të shtrëngoj por s`tthem të dua
kur them se vdes për buzët e tua
se di a m`beson ti mua...

DËRGOI: