TEKSTESHQIP

Blero
Eja Ti
Lyrics

qiki qiki qiki ahh ahh ahh
waah oh oh

Më tregon ti se kush t'pengon ty
dhe qka të mundon sonte
mos rri n'mendime eja tek un
se ne dy dot aktomi zbashku
një shikim i yti mgoditi
ma morri mendjen dhe më habiti
Sa më afer meje ti qëndrro
mos u frigo ti sod

Ref:

Eja ti
ne se bashku të vallzojm
eja ti
mos rri n'vetmi ket nat
eja ti
ne dy zbashku të festojm
eja ti
të knaqemi për nje qast

qiki qiki qiki ahh ahh ahh

Një bukuri një bukuri të veqant
e ki ti zemer
me rritem vallzojm sebashku naten
ne dy ta kalojm tani
një shikim i yti mgoditi
ma morri mendjen dhe më habiti
Sa më afer meje ti qendrro
mos u frigo ti sod

Ref:

Eja ti (heeeh)
ne se bashku te vallzojm
eja ti
mos rri n'vetmi ket nat
eja ti
ne dy zbashku të festojm
eja ti
te knaqemi për nje qast (hoouuuooou)

o o o o eja
o o o o eja
o o o o eja eja eja ti

Ref:

Eja ti
ne se bashku (eeeh) te vallzojm
eja ti
mos rri n'vetmi ket nat
(hoooo)
eja ti
ne dy zbashku te festojm
(hoooh)
eja ti
të knaqemi per nje qast

eja ti
eee woouuwooouu(eja ti)wooooooo
uuuooouuoooo(eja ti) hooooouu
uooooouuooo(eja ti)ooooouuoooohh

DËRGOI: