TEKSTESHQIP

Blerona Bytyci
M'ke Mërzit
Lyrics

Vendi Vend Nuk Eshte
Tum Zon Kur Edi Per
C'Ka M'Ka Njofte Oj
Shoqni Me Pi Po Du
Dashnin Pak Moj Me Harru
. Oj Shoqni Me Pi Po Du
Dashnin Pak Moj Me Harru

REFRENI

A Edin Sa Me Ke Merzit
Prej Ate Dite Qe Kur Ke
Ik Edhe Ne Enderr Jam
Tu Te Prit Mos Po Vjen
Ai Ne Ate Shpi. Lidhja
Jote Mu M'Ka Vra Gjithe
Anej Du Met Pa Malli
Shpirtit Po Me Djeg Po
Du Doren Me Ta Prek

TEKSTI DY

Nuk Me Doli Si Ne Fillim
I Dhash Dashni Mora
Mashtrim Sonte Hallet
Me Ju Mei Qa M'Ka
Tradhtu Sa M'Ka Vra.
As Cigarja Se Ma Heq
Merzin Kur Ja Shoh
Fotografin

REFRENI DY

A Edin Sa Me Ke Merzit
Prej Ate Dite Qe Kur Ke
Ik Edhe Ne Enderr Jam
Tu Te Prit Mos Po Me
Vjen Ai Ne Ate Shpi.
Lidhja Jote Mu M'Ka Vra
Gjithe Andej Du Met Pa
Malli Shpirti Po Me Djeg
Po Du Doren Me Ta Prek

DËRGOI:
INFO
Zgjerohet videoteka e muzikës shqiptare, sepse ky krijim muzikor erdhi i kompletuar nga ana vizuale edhe me videoklip, produksionin e të cilit e përgatiti 2A Production. Ky videoklip u publikua me datë 8 Tetor 2022. Komponues i muzikës dhe studio producenti rezulton të jetë Xheni Meçe, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga vetë artistja.
Renditja:
Top 200