TEKSTESHQIP

Boemet
Koherat E Keqija
Lyrics

Tash egzistojnë shumë gjëra të këqia
kur s'ke shoqëri të mbyt vetmia
e di se ti s'më harron
deri sa dheu i zi të mbulon

Tash egzistojnë shumë gjëra të këqia
kur s'ke shoqëri të mbyt vetmia
e di se ti s'më harron
deri sa dheu i zi të mbulon

Si harroj buzëqeshjet e tua
flokët e gjata përmbi sup
fytyra jote aq e bukur
prej mendjes kur s'do ta humb

Këtë këngë unë po e këndoj
çaste të bukura të na përkujtojë
e di se ti ende më don
se për mu dhe ty
s'do të jetë vonë

Si harroj buzëqeshjet e tua
flokët e gjata përmbi sup
fytyra jote aq e bukur
prej mendjes kur s'do ta humb

Na naa...jo jo s'do të humb...

DËRGOI:
INFO
Siç e do tradita e hiteve, produkti muzikor është finalizuar tek artdhashësit i realizuar këndshëm edhe me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua me datë 18 Shtator 2008.