TEKSTESHQIP

Bojken Lako
Perse
Lyrics
(Feat. Crazy Girl)

Crazy girl:
Pa care koken fare (3x)

Bojken lako:
Perse nuk Vjen,
O dite e bardhe eja,
Eja me shpejt,
Une po te pres, nuk vdes
Deri kur keshtu, ne erresire
Lind nga perendon
Ne pse na harron?!

Kishim shume mbreterira,
Punuam shume perse,
Gjithcka na shkoi ne lume,
O dite e mire ku je?!
Eja me shpejt,
Une do te pres,
Gjithcka ndricove,
Ne pse na harrove?!

Hej O shqiptar
Dhe njehere harroje
Cfare kaloi
Eja te mesojme dhe me pas,
Me pas te trashegojme
Hej O shqiptar
Cfare kaloi dhe sot,
Kaloi, harroje
HEJ O SHQIPTAR, GJITHMONE
GJAKUN QE TE ZJEN TI ZGJOJE

[Instrumental break down]

Crazy girl:
Dua, dua, dua, dua
Fame edhe para'
Nje makine te bukur shume
Qe askush tjeter nuk e ka!
Por une dua
Gjithashtu qe te kem
Kredi bankare,
T'i prish te gjithe leket
Une pa care koken fare
Ndonjehere me vjen
Nder mend te vjedh
Ndonje banke.
Pistoleten mbushur plot
Policit t'ja bej "bamp"
Ndonjehere me vjen
Ndermend qe te vjedh edhe
Nga shteti se kete gje e ben
Dhe shume iu rrit buxheti

Pa care koken fare...

Bojken lako:
Hej O shqiptar
Dhe njehere harroje
Cfare kaloi
Eja te mesojme dhe me pas,
Me pas te trashegojme
Hej O shqiptar
Cfare kaloi dhe sot,
Kaloi, harroje
HEJ O SHQIPTAR, GJITHMONE
GJAKUN QE TE ZJEN TI ZGJOJE

DËRGOI: