TEKSTESHQIP

Burim Mehmeti
Ndreqma Disponimin
Lyrics

sot ni vjet kur ishim bashk
ti ma lujte mendjen
sot ni vjet kur ishim bashk
ti ma lujte mendjen
a e din sa te kam dashte pse ma theve zemren
a e din sa te kam dashte pse ma theve zemren

reff

sonte veq ti ma hjek mallin
po e pres me ty takimin
hajde ma shpejt jeta jem ndreqma disponimin
hajde ma shpejt jeta jem ndreqma disponimin

2

zanin po du me ta n
ni kange bashk me knu
zanin po du me ta ni
ni kang bashk me knu
shume po du syte me ti pa e me t'perqafu
shume po du syte me ti pa e me t'perqafu
INFO
Vijën melodike dhe tekstin e krijoi Besim Bunjaku, teksa këngën e orkestroi Ermal Krasniqi.