TEKSTESHQIP

Burn
Dhoma 4
Lyrics

Dhoma 4 e maternitetit
Lindem ne nje dite fati
Nuk e njihnim neve njeri- tjetrin
Nuk ishim njesoj

Ne kur qanim
Ti doje te qeshje
Flije ti
Neve rrinim zgjuar
Overdose sa shume perkujdesje
Kishe vetem ti

Dashuri te gjitheve ne na dhane
Prinder dhe edukatore
Ne enderronim ta fitonim Boten
Ti kishe gjithshka

Ti kishe gjithshka
Su rrezove kurre
Jeta ty te dha
Ti se vrave kurre

Kohen qe kaloi
Ti su bere burre
Dicka te mungoi
Ti se cave se cave kurre

Autostrade Jeta jote plako
Pa asnje destinacion
Asnjeri nuk ka ne korsine tende
Askush nuk kalon

Cdo mengjes I mbyllur ti ne banjo
Sheh veten ne pasqyre
Dhe kerkon dicka me shume nga vetja
Por dicka mungon