TEKSTESHQIP

Butrint Imeri
Corazon
Lyrics
(Feat. Don Xhoni)

Butrint:
Ah qysh spo ta nin
Vec 1 her me mthirr
Ah mi corazon
A su bo kurr vonë

A qysh spo ta nin
E myte dashnin
Ah mi corazon
Kush për ty këndon

Na na na na nalu pak
Kur t marr me t mirë o nalu pak
Corazon kush t thirr nalu pak
hajde folëm pak
Hajde merrëm me t mirë
Edhe kthejëm prapë

Verën tash me kon pe pin
Natën tash me kon po rri
Nalu pak mi corazon
A po don a spo don

Don xhon
Kokaina,zemrën ma ke marr
Tash mas teje po shkrina
Ti ble diamanta smë ke mu për trëndafila
Jam i gatshem me ti ba 2 3 kopila
Kokaina ah kokaina

Ti e di që mas mirti
Vec me ty une nina
Spo muj me përshkru
Qysh pa njoni tjetrin rrina
Tash spo foli un
Po po foli dhe rakia
E mërziaaaaa

Refreni
Na na na nalu pak
Kur marr me t mirë
O nalu pak
Corazon kush t thirr
nalu pak
Hajde folëm pak
Hajde merrëm me t mirë
Edhe kthejëm prapë
Uu Verën tash me kon pe pin
Natën tash me kon po rri
Nalu pak mi corazon
A po don a spo don

Don xhon;
Tu menu un për ty
La la la   3x
Ku mete ma diva ma diva
Nuk po muj mo pa to
Nuk po di ca mka bo
Ma divaaaa

Butrint :
Nalu pak
Kur tmarr me tmirë
Nalu pak
Corazon kush  t thirr
Nalu pak
Hajde kthejëm prap
Hajde merrëm me të mirë
Edhe bohëm bashkë aaa
A ma divaaaa
A ma divaaaa
O ma diva oo
O ma diva oo

DËRGOI: