TEKSTESHQIP
Çelësi Muzikor 1
MBAJTUR MË DT: 04.08.2006 NË PALESTRËN SPORTIVE “1 TETORI” –PRISHTINË, ORA 21.00

FITUESIT:

-Çmimi i Parë: Zanfina Ismaili ‘As i fundit, as i pari’
-Çmimi i Dytë: Bertan Asllani ‘Fukara pa dashuri’,Monika Salihu ‘A po don ti pak’
-Çmimi i tretë: Donjeta Krasniqi ‘Jeto çastin’,TINA ‘Edhe këtë verë’


ÇMIMET E TJERA:

-Çmimi Hit kënga: BIG MAMA ‘Nuk të dua’
-Çmimi i Interpretimi më i mirë: Donjeta Krasniqi ‘Jeto çastin’
-Çmimi i Publikut I: MAD LION feat. Lori ‘Ciao’
-Çmimi i Publikut II: Emira Ademi ‘
-Çmimi i Publikut III: Gresa Behluli ‘Afrohu’
-Çmimi ZICO Company: Liria Dedvukaj ‘Më le sonte me ëndrra’
-Çmimi Vokali më i mirë: Naser Berisha ‘Dy pas mesnate’
-Çmimi Paraqitja më e mirë skenike: Anjeza Branka ‘Qiko’
-Çmimi Debutant: Adelina Berisha ‘Merre veten me të mirë’,Genta Muçaj ‘Simpatia’
-Çmimi Produksioni më i mirë: Albina’s BAND ‘E diel, e hënë, e martë’
-Çmimi Teksti më i mirë: Naime Beqiraj (‘Simpatia’ - Genta Muçaj feat. LD)
-Çmimi Kompozimi më i mirë: Edmond Zhulali (‘Kërkoj hijen tënde’ - Rajmond Prenaj)


Moderatorë:
LAURA KRASNIQI
ARMEND BAJRA


Juria :
AVNI QAHILI - Tekstëshkrues
SELVETE KRASNIQI – Redaktore përgjegjëse e muzikës në Radio Kosovë
FLORIN HALITI – Producent dhe drejtor i SHMF “Arboni”
Çelësi Muzikor 1 (2006)
  • Çelësi Muzikor 1
  • Viti: 2006
  • 04/08/2006 - 04/08/2006
  • Salla 1 Tetori, PRISHTINE
  • Prezantuesit: Laura Krasniqi & Armend Bajra
  • TV: Ziko TV
  • Radio: Radio Kosova