TEKSTESHQIP

Çiljeta
Çokollata
Lyrics

Jam si cokolata
te gjith duan te m'kafshojne
jam si akullore presin qe te shkrij
bohem si e embel prap e me afrohen
sa per ru suratin largohen qe te gjith

bohem si borebardha xhuxhat me rrethojn
sa jane te shemtuar sa te bukur shume

bohem si hirushja
vajzat xhelozojn
ngjisin thashetheme
por nuk pyes un

ref:

jam si jam
jam per veten time
dhe per ato qe mua me mendon

jam si jam
jam per veten time
dhe per ato qe mua me huton

jam si cokolata
te gjith duan te m'kafshojne
jam si akullore presin qe te shkrij
bohem si e embel prap e me afrohen
sa per ru suratin largohen qe te gjith

bohem si borebardha xhuxhat me rrethojn
sa jane te shemtuar sa te bukur shume

behem si hirushja
vajzat xhelozojn
ngjisin thashetheme
por nuk pyes un

ref:(4here)

jam si jam
jam per veten time
dhe per ato qe mua me mendon

jam si jam
jam per veten time
dhe per ato qe mua me huton

DËRGOI: