TEKSTESHQIP

Daim Lala
Bone Zot Kismet
Lyrics
(Feat. Xhela Abazi)

Sonte S'Du Me Fol
Hic Per kerken Tjeter
Sonte du Me Knu
Per Dashnin e Vjeter
Edhe Pse U Ndam
Edhe Pse Ka Shku
Gjithcka Muj Me Ba
Por S'Muj Me Harru

Ndarja Po Ma Ngrin
Gjakun Ne Damar
Hala Po E Du
Si Heren E Pare
Hala Po E Du Prej
Zemres S'Po MDel
Bone Zot Kismet
Met Pa Dhe Nji
Her

REFRENI DAIM LALA
FT XHELA ABAZI

Bone Zot Kismet
Prap Meu Bashku
Kthema At Dashni
Kurr Gjo Tjeter S'Du

Bone Zot Kismet
Prap MeuBashku
Kthema At Dashni
Kurr Gjo Tjeter S'Du

TEKSTI DY

XHELA ABAZI

Sonte Shpirti Jem
Ah Sa Po Ndjen Mall
Se Mungesa Saj
Zemren Po Ma Kall
Edhe Pse U Ndam
Edhe Pse ka Shku
Gjithcka Muj Me ba
Por S'Muj Me Harru

DAIM LALA

Ndarja Po Ma Ngrin
Gjakun Ne Damar
Hala Po E Du
Si Heren E Pare
Hala Po E Du Prej
Zemres S'Po MDel
Bone Zot Kismet
Met Pa Dhe Nji
Here

REFRENI DY XHELA ABAZI
FT DAIM LALA

Bone Zot Kismet
Prap Meu Bashku
Kthema At Dashni
Kurr Gjo Tjeter S'Du

Bone Zot Kismet
Prap Meu Bashku
Kthema At Dashni
Kurr Gjo Tjeter S'Du

DËRGOI:
INFO
Ky krijim muzikor është sjellë tek shikuesit i ilustruar me videoklip, i cili u publikua më 1 Shkurt 2023. Autor i muzikës është Rrahman Kryeziu, ndërsa autor i tekstit është Fatmir Muja.