TEKSTESHQIP

Denis Taraj & Paola Little Star
Ajo Mungon
Lyrics

[DENISI:]
Ajo, zhduk si me magji
jo, nuk eshte me
jo, jo, jo
ajo dhe fryma e saj mungon
tani ne te dy te vetem do jetojm
E vogel je
papritmas bota mbeti bosh
e vogla ime per ty do behem me i fort
per ty do te jem une shpres e fort,
pergjithmon
e vogla ime,mos vë lot
faj nuk ke, te rritesh dot
e veshtir, eshte per ne te dy
faj nuk ke
aaa kjo dhimbje sot
humbem ne te dy ate fjal ate fjal te ngrot
nuk ka asgje qe ne te dy na ndan
do te jemi bashk
aa kjo akjo akjo zemer dhimbje mban
e vog... e vogla ime, e vogla ti
jo, jo, jo, jo
ti sot mos ver lot

[PAOLA:]
E di, jam drit e syrit tend
o ba,tani nje jete e re na pret
me ty,
e di un dhimbje s'do e ndjej
e fort,e fort me ty do jem

[DENISI:]
e vogel je,papritmas bota mbeti bosh
e vogla ime,per ty do behem me i fort
per ty do te jem une shpres e forte,
pergjithmon
e vogla ime mos ve lot
faj nuk ke,te rritesh dot
e veshtir eshte per ne te dy
faj nuk ke
ah kjo dhimbje sot
humbem ne te dy ate fjale,
ate fjal te ngrote
nuk ka asgje qe ne te dy na ndan
do te jemi bashk
ah kjo ah kjo ah kjo zemer dhimbje mban
e vog,e vogla ime,e vogla ti
jo,jo te fort do te jemi bashk