TEKSTESHQIP

Denis Taraj
Arberia Jone
Lyrics
(Feat. Luna Dhe Vjola Gjyzeli, Sindi Prenjasi & Erta Jonuzi)

Mijera sakrifica
Ne trupin tend i ke
Ti o vendi i dashur
I dashur atdhe

Emrin tend te bukur
Mban dhe shkolla jone
I gdhendur nder vite
Arberia jone

Tek kjo shkolle u rritem, rritem ne
ti sot po i mbush plot 20 vjet
me mirenjohje ty po te kendojme
Sot po kendojme

Refreni
Arberia jone
Mbetesh pergjithmone
Sfide dhe histori
Femijeria jone

Portat hapur mban
Per cdo brez te ri
U fal dituri
I mbush me besim

...
Krenari per ne
Dija qe na dhe
Arberia jone
Emer dhe simbol (x2)

Strofa 2
Ne tek ty besuam
Arberia jone
Sot te gjithe se bashku
Te falenderojme

Kudo qe te shkojme
Sot ty te premtojme
Emrin tend te bukur
Do e lartesojme