TEKSTESHQIP

Devis Xherahu
Peng
Lyrics

Po ndez un nje qiri
Per shpirtin qe nuk behet hi
Besoj se me degjon
Nga lart ti po me sheh tani
Me fjale dhe buze ne gaz
U ndame per te kenduar prap
More nje rruge pa kthim
I shtrenjti at o ati im

[REF.:]
Dua te te them
Se e kam nje peng
Shpirtin ma lendon
Ma copeton kjo breng
Ndoshta per nje fjale me shume
Pse zemren valle ta theva une
Dhimbja ime qe nuk fle
Vjen dhe gjumin ma trazon
Vjen ne ender ti
Me fal me perqafon

Jo kurre sdo ta harroj
Ate cast qe smunda te takoj
Une zerin ta degjoj
Je dhimbja ime e pa goje
Je loti qe peshon
O at qe ti gjithmon me mbron
Je lot i shpirtit ti
I hidhur lot ti je tani

[REF.:]
Dua te te them
Se e kam nje peng
Shpirtin ma lendon
Ma copeton kjo breng
Ndoshta per nje fjale me shume
Pse zemren valle ta theva une
Dhimbja ime qe nuk fle
Vjen dhe gjumin ma trazon
Vjen ne ender ti
Me fal me perqafon

[REF.:]
Dua te te them
Se e kam nje peng
Shpirtin ma lendon
Ma copeton kjo breng
Ndoshta per nje fjale me shume
Pse zemren valle ta theva une
Dhimbja ime qe nuk fle
Vjen dhe gjumin ma trazon
Vjen ne ender ti
Me fal me perqafon
Me fal me perqafon