TEKSTESHQIP

Devis Xherahu
Ç'u Nisa Të Vi Një Natë
Lyrics

Strofa 1:
Ç'u nisa të vij një natë, por më zu një vesë shi.
Ç'u nisa të vij një natë, por më zu një vesë shi.
Perëndisë se ç'iu luta të të gjeja vetëmë
Perëndisë se ç'iu luta të të gjeja vetëmë

Refreni (2x):
Po ndal moj, ndal, të t'them dy fjalë.
Ma jep ti buzkën dhe unë zemrën do t'ta fal.
Po ndal moj, ndal, të t'them dy fjalë.
Ma jep ti buzkën dhe unë zemrën do t'ta fal.

Heeej

Strofa 2:
Por jo vetëm që s'të gjeta as bashkë me shoqetë.
Por jo vetëm që s'të gjeta as bashkë me shoqetë.
Por të gjeta të stolisur mu në mes të odësë
Por të gjeta të stolisur mu në mes të odësë.

Refreni (2x):
Po ndal moj, ndal, të t'them dy fjalë.
Ma jep ti buzkën dhe unë zemrën do t'ta fal.
Po ndal moj, ndal, të t'them dy fjalë.
Ma jep ti buzkën dhe unë zemrën do t'ta fal.
Heeej

Heeej

Hej, hej, hej, hej, hej,, hej, hej, hej.

Strofa 3:
Mos je turke a francezkë me këtë bukuri që ke?
Mos je turke a francezkë me këtë bukuri që ke?
Nuk jam turke, as francezkë, por jam puro albanezkë.
Nuk jam turke, as francezkë, por jam puro albanezkë.

DËRGOI:
INFO
Gjithçka u prit shumë mirë edhe falë faktit, që produkti muzikor u prezantua në ekranet tona i ilustruar me mjaft shije me një klip muzikor, për produksionin e të cilit u bashkëpunua me Blerim Salillari Films. Videoklipi u publikua me datë 20 Shtator 2023. Për këngën kanë punuar në bashkëpunim kompozitorët Devis Xherahu & Frymëzuar Nga Serenata Korçare, autorë të fjalëve të tekstit janë Jorgo Papingji & Frymëzuar Nga Serenata Korçare, ndërsa orkestrimi është shkruajtur nga Shkëlqim Dule & Devis Xherahu.