TEKSTESHQIP

Devis Xherahu
Pa Para Nuk Bëhet Qefi
Lyrics
(Feat. Eneda Tarifa)

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Pa Para Nuk Bëhet Qefi" kënduar nga Devis Xherahu.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Pa Para Nuk Bëhet Qefi".
INFO
Për tu parë dhe kuptuar më mirë, ky krijim muzikor erdhi i finalizuar tek shikuesit i realizuar në sferën vizuale me anë të një videoklipi, produksioni i të cilit është punuar nga Blerim Salillari Films. Ky videoklip u publikua me datë 21 Maj 2024. Për këngën ka punuar kompozitori vetë këngëtari, për tekstin janë zgjedhur vargjet e shkruara nga Jorgo Papingji, ndërsa autorë të orkestrimit rezultojnë të jenë Shkëlqim Dule & Devis Xherahu.