TEKSTESHQIP

Dylan
A Mjaftoj Unë Pa Ty
Lyrics

Pa ty me ty
Mu ne dhomën e trishtimit
Shemben muret e vetmisë

Me ty pa ty
Shpirti im qe të thërret
Nga syri im nje lot rrëshket

Sa mall e sa faj
Mu ne skutën e vetmisë
Më gërryen zëri yt

Ti fshihesh sot pas hijesh
E po ma tret mu dhimbjen
Dhimbjen e dashnis pengun e marris

Se sot jam pengu yt
Nlimanin e dashnis
Brenda unit tim
Ti sfle jo si kujtim

REF.:
Je ti je vetem ti
Se ti je diell i shpirtit tim
A shuhen netet plot dashni 2x

Ste ndal jo un ty
Prekja buzeve te tua
Akullnaj e shpirtit tim

Sa mall e sa faj
A mjaftoj une pa ty
A mjafton ti pa mua

Se sot jam pengu yt
Nlimanin e dashnis
Brenda unit tim
Ti s fle jo si kujtim

REF.:
Je ti je vetem ti
Se ti je peng i shpirtit tim
A shuhen netet plot dashni 4x

Une dhe ti
Bashkë te dy
A mjaftoj une pa ty