TEKSTESHQIP

Diona Fona & Lumi B
Bounce
Lyrics

[Diona]
Ah young mama n'qaf ice, no drama
N'ajr young mama nice, ice sun ju n'dana
[?], back to back sa shumë m'ki nxeh
Ajde se kom ni ide, sa shumë m'ke deh

[Diona]
Roll that shit back
Roll that, roll that shit back
Roll that shit back
Roll that, roll that shit back
Bounce dat ting back
Bounce dat, bounce dat ting back
Bounce dat ting back
Bounce dat, bounce dat ting back

[Lumi B]
Eenie meenie miney mo
Bonu gati, roll that shit let's go
Gjithë i vyn kohë, gati mu bo
Ama kur vjen doket si JLo
Hol' up hol' up (Yeah hol' up)
Doren n'thob edhe ment n'dolla'
Krejt po ja hajn se o ma e forta
Une ma i trash, e ajo ma e holla
You know Lumi o numero uno
Im better dhet-here ma i miri najhere
Im better dhet-here ma i miri najhere
Mos u zemro, ludo
Puff puff pesë puff puff gjashtë
Mengjes ora gjashtë kërkush nuk po don me dal (get the f**k out)

[Diona]
Take em to my yacht
Mir e din veten sun e nal
A po t'vjen inat
Baby ti e din s'muj me ta fal
Bohem stupid, kur m'rrin për vije trupi
Actin' stupid kur po m'rrin ngat trupi

[Diona]
Roll that shit back
Roll that, roll that shit back
Roll that shit back
Roll that, roll that shit back
Bounce dat ting back
Bounce dat, bounce dat ting back
Bounce dat ting back
Bounce dat, bounce dat ting back

DËRGOI:
INFO
Kompozimi dhe teksti u shkruajt nga Diona Fona, Lumi B & Rron Kai. Pritshmëritë ishin të mëdha, ndaj krijimi muzikor vjen i finalizuar para një audience më të gjerë i realizuar me mjaft shije me një klip muzikor, për produksionin e të cilit u bashkëpunua me Sekuencë. Ky videoklip u publikua me datë 19 Korrik 2023.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200