TEKSTESHQIP

Dj Dalool
Baresha
Lyrics
(Feat. K-master)

(nuk kendohet teksti)
1.
Kam rrite shtatin
nder keto male
bashke me qingja e me dele
dhe bylbyla nder zabele
mas kumones loje e gezime
si shqiponja ime

refreni:

o era lun me barin o
o eni shoqe te lozim o
o fusha n'gaz po m'veshet o
o lulet bardh po qeshin o
o dridhet mali cka u ba
o lum bareshat ndesh u ndan

o era lun me barin o
o eni shoqe t'lozim
o lulet bardh po qeshin
o fusha n'gaz po m'veshet
o dridhet mali cka u ba
o lum bareshat ndesh u ndan
naninaninainaina naninanina
2.
Heeej po tingllojne shume
kumona po gurgllon prroit
malore nate me qiell bjeshka
me bore e n'bjeshk dashnija
vjen me mall e sot nji fyll u kall ee

refreni:

o era lun me barin o
o eni shoqe te lozim o
o fusha n'gaz po m'veshet o
o lulet bardh po qeshin o
o dridhet mali cka u ba
o lum bareshat ndesh u ndan.
naninaninanina naninanina

DËRGOI: