TEKSTESHQIP

Dj Geek & Elinel
My Life
Lyrics

[Elinel:]
(It's your boy DJ Geek)
It's my life, it's my life, it's my life
Imma live how I like

Jo n'New York po midis Prishtines
Ye you know that I am the meanest
As ni sen unë nuk e boj Tinez
Qa ma nin për llafe mas shpines
Ye it's my life, this car is my ride
And this joint is my high so f**k you and bye, bye
Hey it's my life, this night is my night
This hype is so live, everything is alright, ey
It's your life, munesh me jetu bash qysh dush
Me kon dush, bonja qysh dush, deri sa ta ta ta mrrin kush

Jo n'New York po midis Prishtines
Ye you know that I am the meanest
As ni sen unë nuk e boj Tinez
Qa ma nin për llafe mas shpines
Ye you know that I am the meanest
(Ye you know that I am the meanest)
Hey it's my life, this night is my night
This hype is so live, everything is alright, ey
It's your life, munesh me jetu bash qysh dush
Me kon dush, bonja qysh dush, deri sa ta ta ta mrrin kush
INFO
Autor i vijës melodike dhe autor i fjalëve të tekstit është Elinel, këngën e orkestruan bashkarisht Deard Sylejmani & Dj Geek, ndërsa produksionin në studio e realizoi Deard Sylejmani.