TEKSTESHQIP

Djemte E Detit
Djemte E Detit
Lyrics

Fillimi i epokes se re
Kur toka me vete flet
Kur muret e dhimbjes u thyen
Me mijera largohen n’det

Kur vete heshtja kishte ze
Kur ditet u kthyen ne nete
Dhe kur lindja ish perendimi
Nje emer i ri vjen ne jete

Fillimi i shekullit te ri
Kur klithmat shponin dhe rete
Kur ish viti 91 atehere linden bijt ne det

Fillimet e eres se re
Une zerin do ngre ne qiell
Qe nga jugu e ne veri
Te na ngriìohe i njejti diell

Ne gur do skalitet
Ne kte dhe ne ate jete
Emri i keshtjelles time
Djemte e te madhit det

Fillimi i shekullit te ri
Kur klithmat shponin dhe rete
Kur ish viti 91 atehere linden bijt ne det

Fillimet e eres se re
Une zerin do ngre ne qiell
Qe nga jugu e ne veri
Te na ngriìohe i njejti diell

Ne gur do skalitet
Ne kte dhe ne ate jete
Emri i keshtjelles time
Djemte e te madhit det

I therras kesaj toke
Ku i kam dhe eterit
Emri i mreterise time
Vjen nga Djemte e Detit
INFO
Muzika e këngës është kompozuar nga Valentin Markvukaj, ndërsa tekstin e përgatiti Gent Demaliaj.