TEKSTESHQIP

Dorina Garuci
Dita 1 Jete
Lyrics

Heres qe kam pritur ne jete nje dite per te jetuar.
jo jo se di se di se di ceshte
Dite e gezuar
dhe jam plakur si pa kuptuar
jo jo se di se di se di ceshte
Dite e gezuar
dhe nje dite kuptuam se duhet jetuar
jeta eshte e shkurter
jetoje jeten ti sa 1000 vjet..

Jeto Jeto jeto jeto diten..
sikur te jete nje jete
Jeto jeto jeto jeto Jeten..
sikur te mos jesh neser
Jeto Jeto jeto jeto diten..
sikur te jete nje jete
Jeto jeto jeto jeto Jeten..
si te mos jesh neser.
Minutat si ndaloj joo
te presesh nuk ka kohe jooo
se neser eshte vone. jooo

(2x)
Jo s'kemi kohe per te jetuar
jo s'kemi kohe jo jo te gabojm, te gabojme
nje cast te vetem kemi ne te enderrjome
cdo enderr te jetjome, te jetojme

Jeto Jeto jeto jeto diten..
sikur te jete nje jete
Jeto jeto jeto jeto Jeten..
sikur te mos jesh neser
Jeto Jeto jeto jeto diten..
sikur te jete nje jete
Jeto jeto jeto jeto Jeten..
si te mos jesh neser.
Minutat si ndaloj jo
te presesh nuk ka kohe
se neser eshte vone.joo

(2x)
JO s'kemi kohe per te jetuar
jo s'kemi kohe jo jo te gabojme, te gabojme
nje cast te vetem kemi ne te enderrjome
cdo enderr te jetojme, te jetojme

DËRGOI: