TEKSTESHQIP

Drilon Shala
Sa Shpirt Te Kam
Lyrics

Çdo gjë që kam, unë ty ta fal
S’rri dot pa ty, as edhe një çast
Do ta shpreh në mijëra fjalë
Vetëm të them sa shpirt të kam

Dua të flas, dhe të bërtas
Le të dëgjohet sa më larg
Për ty po ndjejë, nuk të gënjejë
Veç tek ti vetën e gjej

Sepse në krahët e saj, harroj vetminë
Aty gjej ngrohtësinë
Sa herë kjo zemër, pranë saj do qëndrojë
S’do rrah njësojë

Çdo gjë që kam, unë ty ta fal
S’rri dot pa ty, as edhe një çast
Do ta shpreh në mijëra fjalë
Vetëm të them sa shpirt të kam
Çdo gjë që jam, me ty e ndajë
S’mundem pa ty, jo ndihem në faj
Do ta shpreh në mijëra fjalë
Vetëm të them, sa shpirt të kam

Një peng e mbaj, ti them asaj
Ktë jetë me ty dua ta ndajë
Mos hezito, mos thuaj jo
Mua dhe vetën mos lëndo

Sepse në krahët e saj, harroj vetminë
Aty gjej ngrohtësinë
Sa herë kjo zemër, pranë saj do qëndrojë
S’do rrahë njësojë

Çdo gjë që kam, unë ty ta fal
S’rri dot pa ty, as edhe një çast
Do ta shpreh në mijëra fjalë
Vetëm të them sa shpirt të kam
Çdo gjë që jam, me ty e ndajë
S’mundem pa ty, jo ndihem në faj
Do ta shpreh në mijëra fjalë
Vetëm të them, sa shpirt të kam
INFO
Muzikën dhe orkestrimin e punoi Endrit Shani, teksa autor i tekstit është vetë artisti.