TEKSTESHQIP

Dritëro Shaqiri
Po I Lëshon Rrezet Liria
Lyrics

Don armiku te na e mbjell friken
Na vret naten t'na qan diten hej
Per funderina dhe i çon lart
Para botes thone jete te barabarte

Ref...x2
Dhe ne dimer ka plote vete
Mbi keto troje fryn nje ere
O po i leshon rrezet liria
O po vijne nga mbare Shqiptaria

Nate e dite na shtyp mbi koke
Si s'turperohesh moj Evrope o hej
Pse per ne mos te vleje drejtesia
Deri kur o hej do te punoje tradhetia

Ref...x2
Dhe ne dimer ka plot vete
Mbi keto troje fryn nje ere
O po i leshon rrezet liria
O po vijne nga mbare Shqiptaria

...

Ref...x2
Dhe ne dimer ka plot vete
Mbi keto troje fryn nje ere
O po i leshon rrezet liria
O po vijne nga mbare Shqiptaria