TEKSTESHQIP

Zico Company
A Vritet Pafajesia (1998)

INFO
Në këtë produkt diskografik, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 1998, janë paraqitur 8 këngë dhe u përzgjodh të bashkëpunohej gjithashtu me të tjerë interpretues si Miranda Kolloni, Arif Vladi, Selajdin Miftari (Salushi), Leonora Jakupi, Mentor Kurtishi, Ilir Shaqiri, etj. Lansimin e ka kreyer me sukses produksioni Zico Company.
Zico Company - A Vritet Pafajesia (1998)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: