TEKSTESHQIP

Dule Malindi
Demir Zyko Demir Kenga
Lyrics

Mbece more shoke mbece more pertej jush ures te cabese ore edhe mbece mo mbece ore shoke mbec e ojoi o pertej o ures te cabese

Epo kur xha Demi rri kendonte ndalej dielli ta degjonte gjithe natyra frymen mbante dhe guri nga malli qante (2x)

Refreni: gjithmone ka lindur Skrapari burra qe si ben me nena por gjithmone do jete I pari Demir zyko Demir kenga dy male qe koha nxorri Demir zyko dhe Tomorri njeri mal per perendin tjetri mal per melodin

Epo kenga jone toskerishte kuroren per te ty e kishte legjende e kenge mbete te kish populli per vete (2x)

Refreni: gjithmone ka lindur Skrapari burra qe si ben me nena por gjithmone do jete I pari Demir zyko Demir kenga dy male qe koha nxorri Demir zyko dhe Tomorri njeri mal per perendin tjetri mal per melodin

Flake e pashuar e zjarrit ze I ralle I histories krenaria e Skraparit dhe e gjithe Shqiperise (2x)

Refreni: gjithmone ka lindur Skrapari burra qe si ben me nena por gjithmone do jete I pari Demir zyko Demir kenga dy male qe koha nxorri Demir zyko dhe Tomorri njeri mal per perendin tjetri mal per melodin

Refreni: gjithmone ka lindur Skrapari burra qe si ben me nena por gjithmone do jete I pari Demir zyko Demir kenga dy male qe koha nxorri Demir zyko dhe Tomorri njeri mal per perendin tjetri mal per melodin

DËRGOI:
INFO
U mendua edhe për adhuruesit e klipeve, prandaj ky krijim muzikor është paraqitur tek publiku i punuar nga ana vizuale edhe me anë të një videoklipi muzikor, për të cilin është përkujdesur Shqipja Master. Videoklipi u publikua më 30 Tetor 2013.