TEKSTESHQIP

Duli
Te Deshta Te Dua
Lyrics

Q´më zu ni mall sot
e nuk mun ta shuaj
M´iku vasha larg o zot
dhe une shum po vuaj
M´iku vasha larg o zot
dhe une shum po vuaj

Te deshta te duaa po si syt e mi
mallin nuk ma shuan asnje vetem ti (x2)

Prej kur jemi ndar
jam vetem i mjer
shpirti duke qare
te kujton perhere
shpirti duke qare
te kujton perhere

Me dogj si rrufe
dashuria e pare
zemra mreh pas teje
kjo zemra e vrarë

Te deshta te duaa po si syt e mi
mallin nuk ma shuan asnje vetem ti (x2)

Prej kur jemi ndaa
jam vetem i mjer
shpirti duke qare
te kujton perhere
shpirti duke qare
te kujton perhere

PREJ KUR JEMI NDAR
JAM VETEM I MJER
SHPIRTI DUKE QARE
TE KUJTON PERHER
SHPIRTI DUKE QARE
TE KUJTON PERHER

DËRGOI: