TEKSTESHQIP

Edi King
Do Të Jetosh Në Këngën Time
Lyrics

Mëngjes i ftohtë
Ora gati 4
Gjelat thërrasin ditën
Unë e urrej natën, unë e urrej natën

Tinguj të qetë në radion e vjetër
Shishe të zbrazëta dhe asgjë tjetër
Nuk e di, më lë vetëm ti
Fryti i dashurisë në mua qan tani

Ti je në çdo ëndërr time, por shumë larg jetës sime, sime m'je
Ti je çdo herë në mendjën time, por je vetëm në kujtime

Këto fjalë që unë i them, janë fjalët e zemrës sime, zemrës m'je
Ti gjithmonë do të jetosh në këngën time

Këto fjalë që unë i them, janë fjalët e zemrës sime, zemrës m'je
Ti gjithmonë do të jetosh në këngën time
INFO
Kënga vjen me vargje nga Mithat Sadiku.