TEKSTESHQIP

Edita Sopjani
Dashuri E Ndaluar
Lyrics

Pse tani kohe pak kohe,
une ty te takoj,
dashuri e ndaluaR
per mua je ti

Pse kaq vone te takoj,
t`jemi bashke jo nuk guxojm
dashuri e ndaluar per mua je tii

Reff:
Me mir heret sesa von,
E gjith kjo le`t perfundoj
Shko te lutem rruges tende
vetem vazhdoooo

T`lutem mua me kupto
Zemra te thot shko
Nuk duron
Kjo dashuri e ndaluar dhe ti e diiiii

Pse tani kohe pa kohe,
une ty te takoj,
dashuri e ndaluaR
per mua je ti

Pse kaq vone te takoj,
t`jemi bashke jo nuk guzojm
dashuri e ndaluar per mua je tii

Reff:(2x)
Me mir heret sesa von,
E gjith kjo le`t perfundoj
Shko te lutem rruges tende
vetem vazhdoooo

T`lutem mua me kupto
Zemra te thot shko
Nuk duron
Kjo dashuri e ndaluar dhe ti e diiiii

DËRGOI: