TEKSTESHQIP

Edita Sopjani
Ora E Ndarjes
Lyrics

Kenga qe ata degjonin
nuk luhen me kurre
Rruget shuan dritat
qyteti u be gur
nje mije e nje net
qe kaluan nuk i kthejn
ata ndoshta edhe kan harruar
edhe te ndjejne

Lote nga rete
tani nuk bie me shi
po kerkojne jete
qe nuk eksizton
eshte nata e fundit
eshte koha ti humbim
Minutat kalojne shpejt

Po vjen ora e ndarjes
iku koha e faljes
per te dy
sjane me aty ku krejt filloi
nje dashuri me nuk jeton
po vjen ora e ndarjes*2
ata nuk jan dy
duan qe te vije
Kjo ndarje

Cfare ishte arsye
qe mekatit hapen rruget
Dita e gjykimit
per te gjithe do vije dikur
Te gjitha kujtimet
hedhur bukur ne nje flete
sot u kthyen ne motive per pendese

S'kan nje pse
nuk gjeten nje drejtim
Si mund te urrejne
pasi dashurojne
esht nata e fundit
esht koha ti humbim
minutat shpejt kalojne

Po vjen koha e ndarjeees
iku koha e faljes
per te dy
sjane me aty ku krejt filloi
nje dashuri me nuk jeton
po vjen ora e ndarjeees....

Kenga qe ata degjonin
nuk luhen me kurre
Rruget shuan dritat
qyteti u be gur
nje mije e nje net
qe kaluan nuk i kthejn
ata ndoshta edhe kan harruar
edhe te ndjejne

Po vjen ora e ndarjeees
iku koha e faljes
per te dy
sjane me aty ku krejt filloi
nje dashuri me nuk jeton
po vjen ora e ndarjeees.....

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që ta shijojmë edhe më shumë, ky krijim muzikor është bërë i disponueshëm para shikuesve i punuar bukur edhe me një videoklip, produksioni i të cilit është përgatitur nga Frames. Ky videoklip u publikua me datë 18 Gusht 2013. Kompozimi dhe arranzhimi është shkruar nga Darko Dimitrov, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Big Basta.