TEKSTESHQIP

Edmond Nikolla
Merrja Kanges Me Shoqni
Lyrics
(Feat. Kristina Marku)

Kristina...
Na bashkoi shoqnia
Sonte do ta djegim

Edmondi...
Me nji kong haremi
Ta fillojm sebepin

Kristina...
Merrja dhonderr shqipe
Zoti ta shtoft jeten

Edmondi...
Sonte do ta djegim krejt
Per shoqnin e vjeter

Sebashku...
Moj shoqni e vjeter ku je ti
Hallet dhe gezimet ti i di

Ref...Sebashku...x2
Merrja kanges me shoqni
Si n'kosov e ne shqipni
Nji kang qefi per lezet
Se e kena amanet

Kristina...
Po ushton sot kanga
Nuk pushon gazelin

Edmondi...
Bjeri ustai qemones ti
Sa ti kpute telin

Kristina...
S'llogaritet qefi
Me dal e me leter

Edmondi...
Sonte do ta djegim krejt
Per shoqnin e vjeter

Sebashku...
Moj shoqni e vjeter ku je ti
Hallet dhe gezimet ti i di

Ref...Sebashku...x2
Merrja kanges me shoqni
Si n'kosov e ne shqipni
Nji kang qefi per lezet
Se e kena amanet

...

Ref...Sebashku...x2
Merrja kanges me shoqni
Si n'kosov e ne shqipni
Nji kang qefi per lezet
Se e kena amanet

INFO
Duke patur parasysh impaktin pozitiv që përfitohet, produkti muzikor paraqitet para shikuesve i plotësuar në prizmin vizual me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 22 Korrik 2014.