TEKSTESHQIP

Edona Llalloshi
Djali I Kosoves Trime
Lyrics

Do't Këndoj Për Një Djal Për Një Djal Nga Kosova
Se Ate Në Këtë Jetë Në Këtë Jetë Dashurova.

Kishte Syrin Si Ulliri
Kishte Trupin Si Galliri
Djal Bujar
Oh Zemër Trimi

Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla
O Sa Shumë Mi Kishte ëndja
Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja.

Kishte Syrin Si Ulliri
Kishte Trupin Si Galliri
Djal Bujar
Oh Zemër Trimi

Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla
O Sa Shumë Mi Kishte ëndja
Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja.

Këndo Përseri Zemër Shkreta
Fjalet E Mia Nuk Tu Duken Të Vërteta
Zemëra Mu Plagos Qe Kur U Ndam Me Ty Dhe Më Duket Se Gjallë Në Dhe Do Të Hi.
Shpirtin Ma Mbushe Plot Me Hidherime
Dhe Kështu Mu Prish Kjo Jeta Ime.
Dot Këthehem Një Ditë Përseri Dhe Do Të Gëzohemi Në Ardhmëri.

Por Një Ditë Mori Rrugë
Kaloj Fusha, Kaloj Male

Iku Larg Ky Martir I Tokës Ime Plot Me Halle

Prap E Don Kjo Zemëra Ime
Djalin E Kosoves Trime
Mbushur Plot O Me Hidhërime.

Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla
Oh Sa Shumë Mi Kishte ëndja
Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja

Prap E Don Kjo Zemëra Ime
Djalin E Kosoves Trime
Mbushur Plot O Me Hidhërime

Gjith Mi Fliste Fjalt E ëmbëla
Oh Sa Shumë Mi Kishte ëndja
Veq Tek Ai O Më Rrinte Mendja
INFO
Këngës i janë përshtatur vargjet nga Naim Gjoshi.