TEKSTESHQIP

Edona Llalloshi
Zjari I Zemres
Lyrics

Sot
Te Prita Shume
Qe te Vish Dhe Te Rrish Tek Une
Sot
Kisha Mall Qe Te Ndjej Per Her Te Pare
Vdes Per Shikimet Tua Qe Sme Le Rehat
Dhe Cdo Dit E Pres Vetem Castin Kur Ne Te Kemi Fat
Te jemi Nje Her Bashk.

Ref: 2X
Let Me Djeg Zjarri I Zemres Qe Ende E Ruaj SHume Her O Let Me Djeg Kjo Dashuri Qe Cdo Her E Me Shume E Ndjej.

Pse Deri Tash Cka Duhet Nuk Ta Thash
Ti Nuk Po Vjen Dhe Ne Pritje Me Len
Vdes per Shikimet Tua Qe Sme le Rehat
Dhe Cdo Dite E Pres Vetem Castin Kur Ne Te Kemi Fat
Te Jemi Njer Her Bashk.

Ref: 2X
Let Me Djeg Zjarri I Zemres Qe Ende E Ruaj SHume Her O Let Me Djeg Kjo Dashuri Qe Cdo Her E Me Shume E Ndjej.

Let Me Djeg..
O Let Me Djeg..

Ref: 1X
Let Me Djeg Zjarri I Zemres Qe Ende E Ruaj SHume Her O Let Me Djeg Kjo Dashuri Qe Cdo Her E Me Shume E Ndjej
Kjo Dashuri Qe Cdo Her E Me Shume E Ndjej

DËRGOI: