TEKSTESHQIP

Eduart Dëma
Zemren Do Ta Vjedh
Lyrics

Që kur bota është dukur
Si ty tjetër s'ka
Me ty zoti moj e bukur
Ra vet në sevda

Ref.
O lezeti mbi lezete
Vetëm ty të dua
Zoti s'te beri për vete
Të beri për mua

Ëmbëlsinë ai ta shtoi
Si një verë e vjetër
Bëri ty dhe kur mbaroi
Si ty s'beri tjetër

Ref.
O lezeti mbi lezete
Vetëm ty të dua
Zoti s'te beri për vete
Të beri për mua

Zjarr i madh i dashurisë
Në qiell me hedh
Dhe magjinë e bukurisë
Zotit do tja vjedh

Ref.
O lezeti mbi lezete
Vetëm ty të dua
Zoti s'te beri për vete
Të beri për mua