TEKSTESHQIP

Egzon Ibrahimi
Ramazani I Gurbetqarit
Lyrics

Dita e parë e ramazanit
Ndjeva gzim ndjeva dhimbje
Mu kujtua sofra e vjetër
Dhe iftari në vendlindje

Gurbetçarë fati mbani
Po kur zemra nuk më humbi
Shpirti mbeti në atdhe
Në gurbet erdhi veç trupi

Njerzt e mi kur thrret ezani
tpini ujin e iftarit
mos harroni me u lut
Për zemrën e gurbetçarit X2

Mu kujtue buka e nanës
e gatume me dashni
edhe thirrja në syfyr
me bo nijet ujin me e pi

Gurbetçarë fati mbani
Po kur zemra nuk më humbi
Shpirti mbeti në atdhe
Në gurbet erdhi veç trupi

Njerzt e mi kur thrret ezani
tpini ujin e iftarit
mos harroni me u lut
Për zemrën e gurbetçarit X2

DËRGOI: